Történet


A nagy befolyással rendelkező családja árnyékában élő Chloe Diamond* gyökereitől elszakadva táncosként keresi a kenyerét, miközben próbálja egyben tartani a problémákkal küzdő legjobb barátnője és egyben saját maga életét is. Noha Chloe számára az órákon át tartó gyakorlás, szüntelen izzadás, álmatlan éjszakák, végtelen szorongás és az ezek mellé járó rivaldafény csillogása szinte már a mindennapokkal jár, elképzelése sincs arról, milyen lehet annak, aki a csúcson van, egészen addig, míg munkájának köszönhetően, egy félresikerült éjszakát követően Louis Tomlinson ágyában ébred.

Noha Louis maga a szöges ellentéte a határozatlanságáról és engedettségéről ismert Chloe-nak, a lány mégsem képes ellenállni a megtestesült csábításnak, még ha mélyen belül tisztában van vele, nem jelent többet a fiú számára, mint egy újabb kaland.
Azonban arra egyikük sem számít, hogy a korábban felelősség elől menekülő Louis egy múltjából felbukkanó személynek köszönhetően egy csapásra arra kényszerül, hogy szembenézzen korábbi tetteivel, ha maga mellett akarja tartani az egyetlen embert, aki megtestesíti mindazt, amire szüksége van – még ha az a valaki egyet jelent a bajjal.
Mindeközben a két fiatal hamar kénytelen belátni, amit eleinte talán játékként fogtak fel, hamar átcsaphat valami egészen másba, melynek során olyan döntéseket kényszerülnek meghozni, melyekre talán egyikőjük sem volt felkészülve.


2 megjegyzés:

 1. Sziaaa!
  De, örülök, hogy újra "hallok felőlled" és hogy egy új igéretes szépséget hoztál nekünk! A beharangozó nagyon tetszik :)
  Szép nyarat Neked!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága BezTina!
   Én is nagyon-nagyon örülök, hogy ismét találkozhatunk, egyben pedig nagyon hálás vagyok a jelenlétedért.:) Nagyon örülök, ha tetszik az ízelítő, remélem nem okozok csalódást a történettel sem, már kíváncsian várom a véleményedet!

   Nagyon szép nyarat neked is, köszönöm szépen, hogy írtál!<333

   -xoxo, Sophie V.

   Törlés